Confidenţialitate

Confidentialitate

Confidenţialitate

DIAVIVIANE SRL, cu sediul social in Oradea, str. Ciheiului, nr 38, nr reg J5/831/2016, cod fiscal 35966611, tel 0770161682 - noi respectăm cu stricteţe prevederile regulamentului 679/2016/EU, confidenţialitatea datelor tuturor clienţilor nostri şi ne angajăm să nu transmitem datele personale ale clienţilor către terţi şi să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii). Protejarea datelor cu caracter personal este foarte importanta pentru noi.

Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Pentru a putea onora comanda dvs, si pentru a putea intocmi factura, avem nevoie de cateva date personale: nume - prenume, adresa, nrumar de telefon, adresa mail (temeiul juridic fiind in acest caz contrctual). Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, dar fara acestea nu putem onora comenzile. Nu raspundem pentru datele introduse gresit de catre dvs.

Datele nu se transmit catre terti, exceptand firma de curierat (datele necesare pentru intocmirea awb-ului).

Nota de informare privind protecţia datelor personale
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, DIAVIVIANESRL are obligaţia de a administra în conditii de sigurantă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră sau o altă persoană. Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera şi livra comenzile efectuate de dumneavoastră.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a depune o plangere in fața Autoritatii Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu sediul in sector 1, B-dul Gheorghe Magheru nr. 28-30, 0318059211 sau 0318059212, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro. şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu un mail pe adresa societăţii noastre.

Dreptul de a vă modifica şi şterge datele deţinute de  www.divers-depo.ro.
divers-depo.ro conferă dreptul utilizatorului de a modifica datele de contact pe care le-a înregistrat, unele aspecte de care este interesat. De asemenea, puteţi să ne solicitaţi ştergerea datelor dumneavoastră oricând.

Securitatea datelor
Pentru confidenţialitatea şi securitatea datelor dumneavoastră, înregistrarea şi autentificarea pe www.divers-depo.ro implică o parolă.

DIAVIVIANE S.R.L, in calitatea de adminstrator al site-ului divers-depo.ro, isi rezerva dreptul de a revizui oricand politica de confidentialitate prin actualizarea ei, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Continut integral al site-ului www.divers-depo.ro  este proprietatea DIAVIVIANE S.R.L. si este protejat conform legii drepturilor de autor. 

Va rugam sa cititi cu atentie aceste informatii inainte de a face o comanda, intrucat acest fapt implica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste politica de confidentialitate.

Prin plasarea unei comenzi sau prin crearea unui cont, sunteti de acord cu politica noastra de confidetialitate.